Vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker

Donderdag 11 oktober organiseren Stichting Survivalteam Boerakker, Survival 4 All, Stichting Wel-zijn gemeente Zuidhorn, Spinn welzijnswerk, Marum in Beweging en Grootegast in Beweging de vijfde Westerkwartier Kidsrun in Boerakker. Dit is een survivalrun onder schooltijd waar de leer-lingen uit groep 5 t/m 8 van verschillende scholen uit het Westerkwartier aan meedoen.

In totaal doen ongeveer 1100 leerlingen van deze gemeente mee aan deze run, vooraf aan de echte survivalrun van zaterdag 13 oktober. Het parcours is ongeveer 5 km lang en gaat over netten, touwen, banden, balken, kruiptunnels et cetera. De route loopt over weilanden, akkers, het bos, maar ook door sloten en greppels.

Algemene informatie


Leerlingen uit groep 5 t/m 8 van verschillende scholen uit het Westerkwartier doen mee aan de Wes-terkwartier Kidsrun. Het startschot wordt om 8:30 gegeven door wethouder Hans de Graaf van de ge-meente Marum. Ook het Alfa-college is betrokken want 5 minuten voor de run begint, wordt er een warming up op muziek verzorgd door een student van het Alfa-College.

Top