Ondernemer? Doe mee met het Koploperproject Duurzaam Ondernemen Westerkwartier!

Dit item is verlopen op 31-07-2017.

Duurzaam ondernemen biedt vele kansen, zoals kostenbesparingen, meer gemotiveerd personeel, vergroting van het marktaandeel, innovatiemogelijkheden, nieuwe partnerships, toegang tot financiering, en vooral ook een positief imago voor uw bedrijf. Met het Koploperproject willen de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en bedrijven samen aan de hand van concrete voorbeelden laten zien dat duurzaam ondernemen niet alleen hoort en nodig is, maar ook lonend is en boeiend kan zijn. Een succesvolle ronde van het project heeft al plaatsgevonden in 2016 in gemeente Zuidhorn.

In Groningen loopt het Koploperproject Duurzaam Ondernemen inmiddels in meerdere gemeenten. We zoeken binnen de vier Westerkwartiergemeenten een groep enthousiaste ondernemers, die met hun bedrijf al stappen hebben gezet op het gebied van duurzaam ondernemen of bereid zijn dit te doen.  Er is ruimte voor 12 bedrijven. Inmiddels zijn er al enkele bedrijven aangemeld. Meld u zich zo snel mogelijk aan, want vol is vol…

Zowel ondernemingen als non-profit organisaties kunnen zich op dit moment nog opgeven. Meer informatie over het Koploperproject? Bekijk ons informatieblad over het Koploperproject. Opgave kan bij Mink Lotens e-mail: m.lotens@marum.nlStuur een e-mail.

Top