Collectieve inkoopactie duurzame installaties wegens succes verlengd

Al meer dan 2.200 woningeigenaren uit de provincie Groningen schreven zich in voor de collectieve inkoopactie duurzame installaties van Energieloket Groningen om werk te maken van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Vanwege de grote belangstelling is de inschrijftermijn verlengd tot 1 augustus!

Energie opwekken en van het gas los

De collectieve inkoopactie duurzame installaties wordt in opdracht van de Groninger gemeenten georganiseerd door Energieloket Groningen en bedrijvenvereniging SLIM Wonen met Energie. Door samen in te kopen bent u als inwoner goedkoper uit u als zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp wilt aanschaffen. Ook kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning bij het hele traject.


Collectieve Inkoop Duurzame Installaties

Het idee voor de collectieve inkoop is eenvoudig. Na inschrijving krijgen deelnemers een adviseur over de vloer. De adviseur bekijkt het dak en bepaalt of de plaatsing van zonnepanelen en/of een zonneboiler mogelijk is. Tevens worden de mogelijkheden voor het plaatsen van een warmtepomp in kaart gebracht. Vervolgens bepaalt de adviseur in samenspraak met de deelnemer welke modellen, systemen en plaatsingswijze het beste bij de woning en bij de woonwensen passen. Na het bezoek ontvangt de deelnemer een vrijblijvende offerte waarin een passend aanbod tegen collectieve inkoopprijzen wordt gedaan. De installateurs zijn niet alleen geselecteerd op basis van prijs, maar ook op ervaring en kwaliteit. Zo bent u via deze actie zeker van een betaalbaar én betrouwbaar aanbod. Voor het advies aan huis wordt een kleine eenmalige eigen bijdrage van €20,00 gevraagd.

Inschrijven

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan nog tot 1 augustus via de website van het Energieloket Groningen: www.energieloket-groningen.nl. Ook telefonisch aanmelden kan door te bellen naar het telefoonnummer van de inkoopactie van het Energieloket: 050-3070370.

Heeft u zelf geen ruimte op uw dak voor een zonnesysteem? U kunt mogelijk deelnemen aan een gezamenlijk duurzaam energieproject bij u in de buurt. Op de website van het energieloket Groningen ontdekt u welke lokale initiatieven er in Groningen zijn: www.energieloket-groningen.nl/samen-doen. 

Energieloket Groningen

Het Energieloket van de Groninger gemeenten is het startpunt voor al uw vragen over energie besparen in uw woning en het opwekken van duurzame energie. Of u dat nou zelf gaat doen of samen met anderen! U vindt op het Energieloket  informatie over isolatie, duurzame verwarming, zonnepanelen, lokale initiatieven , subsidie, financiering, duurzame activiteiten in uw gemeente, deskundige bedrijven en meer! Ook  staan er op de website handige testjes waarmee u kunt berekenen hoeveel energie u kunt besparen. Wij adviseren gratis en onafhankelijk. 

Top