Bedrijfsbezoeken aan NoordMachines B.V. en Fripaan Transport Techniek op het bedrijventerrein Marumerlage (noordzijde A7) te Marum.

NoordMachinesNoordmachines

Op 13 oktober j.l. heeft het college van burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek gebracht aan  Noord Machines B.V. aan de Transportweg 15 B te Marum. Noord Machines is specialist op het gebied van mini tractoren, compact tractoren en aanbouwdelen als cyclomaaiers, hooiharken, schudders, klepelmaaiers, palletvorken etc. Ook nieuwe en gebruikte onderdelen zijn bij dit bedrijf te verkrijgen.

Het college werd uitgebreid geinformeerd door de heer en mevrouw Roelofsen over de werkwijze, het continue assortiment en het voorraadbeheer. Er wordt door heel Europa geleverd. Op de website www.noordmachines.nlexterne site, zelfde venster kunt u meer te weten komen over dit veelzijdige assortiment.

 

FripaanFripaan

Op 24 november j.l. is een bezoek gebracht aan Fripaan Transport Techniek aan de Transportweg 6 te Marum (www.fripaan.nlexterne site, zelfde venster) . Het bedrijf  levert, bouwt en verhuurt alle soorten aanhangwagens en opleggers voor de kleine transportsector in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Er wordt zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen gewerkt. Naast verhuur en verkoop worden er ook onderhouds- en servicebeurten, constructiewerkzaamheden en reparaties aan zowel aanhangers/opleggers als caravans en paardentrailers verricht. Ook zijn alle onderdelen voor aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar. Het bedrijf is eveneens onderdeel van het distributiesysteem van Hapert wagenbouw B.V.

Top