Bedrijfsbezoek Remon

Op dinsdag 11 maart jl. heeft het college van burgemeester en wethouders Remon aan de Schakelstraat in Marum bezocht. In de jaren 70 is Reitsma Montage als regionaal bedrijf begonnen, maar tegenwoordig opereert Remon op de Europese en Russische markt. Het bedrijf is uitgegroeid tot  marktleider op het gebied van de waterzuivering in Nederland. 

Bronwater

Remon zorgt voor schoon en helder bronwater en levert waterbehandelingsinstallaties voor allerlei toepassingen: boerderijen, broeikassen, sauna’s, sportvelden, zwembaden, horeca, campings, autowasserettes, etc. Ter voorkoming van kalkafzetting levert Remon waterontharder voor onder meer huishoudelijke gebruik. Remon is specialist op het gebied van bronboringen voor drinkwater,- blus- en irrigatiebronnen. Zo leveren ze brandputten voor verschillende doelgroepen.

Aardwarmte

Remon Aardwarmte houdt zich bezig met het aanleggen van aardwarmtesystemen. Hierbij wordt de warmte onder de grond met behulp van sondes of door het oppompen van het warme water naar de oppervlakte gebracht. Aardwarmte heeft geen CO2 uitstoot en kost geen fossiele brandstoffen.

Top