Bedrijfsbezoek aan Taxi-Nuis, Nieuweweg 120-c te Nuis

Werkbezoek taxi-Nuis

Op 13 september 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek gebracht aan Taxi-Nuis aan de Nieuweweg 120-c te Nuis.

Directeur Bauwina Dalstra en partner Sipke Bos gaven een interessant overzicht van  de bedrijfshistorie van het familiebedrijf  dat al meer dan 50 jaar veilig comfortabel en stipt vervoer regelt.

In de loop van de tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een vernieuwend bedrijf met veel verschillende vervoerssoorten. Tijdens de boeiende rondleiding werd het college hierover uitgebreid geïnformeerd.  

ISO 9001 gecertificeerd

In juni 2002 is Taxi Nuis/Zuidhorn/Roden ISO 9001 gecertificeerd. Dit kwaliteitscertificaat werd op 12 april 2004 aangevuld met het TX Keurmerk. Dit keurmerk kreeg Taxi Nuis als één van de eerste taxibedrijven uitgereikt uit handen van toenmalig minister van Verkeer & Waterstaat Carla Peijs.

Onderhoud

Het bedrijf aan de Nieuweweg in Nuis werd in 2006 uitgebreid met een grote onderhoudsloods waar het volledige wagenpark in onderhoud is.
De doelstelling is om zeven dagen in de week, 24 uur per dag, kwalitatief hoogwaardig vervoer te leveren voor elke gelegenheid. De eigen garage zorgt voor preventief onderhoud en zorgt dat de circa 100 voertuigen volledig klaar staan om te kunnen worden ingezet. 

Meer info

Voor meer informatie over dit bedrijf en de diverse soorten van vervoer verwijzen naar de website www.taxi-nuis.nlExterne site, opent in hetzelfde venster

Top