Bedrijfsbezoek aan  sportcentrum Elsomo te Marum.

Elsomo

Op 15 november 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek gebracht aan sport-, dans en fitnesscentrum Elsomo aan de Kruisweg 29 te Marum.

Het centrum wordt beheerd door vader Eli en zoon Jean-Paul Soumokil. Het veelzijdige Marumer sportcentrum biedt allerlei mogelijkheden om het lichaam op een gezonde manier in conditie te brengen of te houden. Al ruim 25 jaar is dit centrum een begrip in Marum en wijde omgeving. In het centrum zijn uiteenlopende fitness- en cardio toestellen aanwezig.

Op bijgaande foto laat burgemeester Kosmeijer op een van de toestellen een stukje kracht, lenigheid en beheersing zien.  Voorts kunnen er onder zeer deskundige begeleiding verschillende contactsporten zoals Thai- en kickboxing, karate en Pencak Silat-op ieder gewenst niveau-  worden beoefend.
Binnen het centrum verzorgt Jean- Paul als danschoreograaf streetdance- en hiphoplessen. Hierin heeft hij nationaal als internationaal al vele prijzen op zijn naam staan. 
Ook staat het sportcentrum bekend om haar verschillende workshops die gegeven worden voor onderwijsinstanties, bedrijven en evenementen/organisaties.

Voor meer informatie over dit bedrijf  verwijzen we naar de website www.elsomo.nlExterne site, opent in hetzelfde venster 

Top