Bedrijfsbezoek aan Gebroeders Meijer Luchttechniek te De Wilp.

Gebroeders Meijer bedrijfsbezoek college

Op 25 oktober 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek gebracht aan Gebroeders Meijer Luchttechniek aan de Meester Nennstiehlweg 85 te De Wilp. Directeur Johan Vreeken gaf een zeer interessante rondleiding door het bedrijf .

Gebroeders Meijer Luchttechniek draagt al sinds 1960 bij aan een prettig woon- en werkklimaat in onder andere utiliteit- en industriële gebouwen in Nederland. Ook voorziet de luchtkanalenfabrikant  woonhuizen en wooncomplexen van de nieuwste luchttechnische installaties. Gebroeders Meijer is naast producent en monteur ook werkzaam als adviseur en engineer voor complete luchtdistributiesystemen.

De afgelopen jaren heeft Gebroeders Meijer gewerkt aan een versterking van de productie, onder andere door het aanschaffen van een nieuwe Esab E-vent plasmasnijder en het overstappen op nieuwe productiemethoden als drukvoegen (clinchen). Door de doelgerichte investeringen en veel eigen initiatief is Gebroeders Meijer Luchttechniek uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende kanalenbedrijven in Nederland.

Voor meer informatie over dit bedrijf  verwijzen we naar de website www.gebroedersmeijer.nlExterne site, opent in hetzelfde venster 

Top