Bedrijfsbezoek aan familiecamping 'De Akkerhoeve' te Niebert

Op dinsdag 3 juni 2014 heeft het college van burgemeester en wethouders, onder ideale weersomstandigheden, een bezoek gebracht aan familiecamping 'De Akkerhoeve' aan de Roordaweg  te Niebert. Een prachtig ruim opgezette zeer gastvrije camping waar 'groen' de boventoon voert. 

Het geheel is voorzien van een gezellige recreatieruimte met vele faciliteiten, een recreatieplas met een zandstrand (ruim 4000 m²), een buitenzwembad , speel- en fitnessattributen met daarbij veel georganiseerde activiteiten voor jong en oud. Al 40 jaar genieten gasten van deze unieke natuurschone locatie in het hart van het Westerkwartier.

Uitbreiding

Recentelijk is het terrein nog eens met 2 ha. uitgebreid zodat het nu een een totale grootte heeft van ruim 7 ha. Het terrein beschikt  over ca. 130 zeer ruime (jaar)plaatsen voor stacaravans of chalets, kampeerplaatsen voor toercaravans en/of tenten  te midden van wandel- en fietspaden en veel naburige recreatieve voorzieningen binnen dit prachtige gedeelte van het coulissenlandschap.
Al met al een schitterende rondleiding verzorgd door de eigenaren/beheerders van de 'Akkerhoeve' , Jan Hindrik en Dini Akker. 
Website: www.deakkerhoeve.nl

Top