Bedrijfsbezoek aan dressuurstal De Haarhof , Haarsterweg 31 te De Wilp.

De Haarhof

Op 18 april j.l. heeft het college van burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek gebracht aan dressuurstal ‘De Haarhof’ aan de Haarsterweg 31 te Marum. Onder zeer deskundige leiding van Gerard en Odilia Arkema werd het college ingewijd in de kwaliteiten van deze dressuurstal.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de training van dressuurpaarden, pensionstalling en instructie/coaching. Naast de binnenmanege beschikt de accommodatie over een buitenbaan, een longeercirkel, trainingsmolen, boxen, paddocks en weilanden waarin de paarden afzonderlijk worden geweid.

Zowel de toplaag van de longeercirkel, de buitenrijbaan en de bodem van de binnenbak zijn voorzien van een vlokkenbodem. Ook is de dressuurstal aangesloten bij de Stichting ‘Westerkwartier Paardenkwartier’ die activiteiten organiseert voor de hippische branche in het Westerkwartier. Voor meer informatie verwijzen wij naar de websites http://www.dehaarhof.nlExterne site, opent in hetzelfde venster en www.westerkwartierpaardenkwartier.nlExterne site, opent in hetzelfde venster .

Top