Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand

In de gemeente Marum kunnen aanstaande bruidsparen bij de aangifte van hun huwelijk of partnerschapsregistratie aangeven welke ambtenaar van de burgerlijke stand hun huwelijk mag voltrekken of het partnerschap mag registreren. De gemeente heeft twee buitengewoon ambtenaren.

Om uw keuze voor een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte persoonlijke beschrijving van betreffende ambtenaren. Met uw voorkeur houden we zoveel mogelijk rekening

Cynthia Drenth van Putten

Graag stel ik me bij deze even voor. Mijn naam is Cynthia Drenth van Putten en ik kom uit Lucaswolde (gem. Marum). Samen met mijn man en onze drie jonge kinderen wonen wij op een boerderij met een paardenpension. Daarnaast werk ik met heel veel passie in de horeca, geniet ik van theater en ben ik bezig met een cursus.

Sinds kort ben ik ook trouwambtenaar. Het lijkt me prachtig om twee mensen in de echt te mogen verbinden die het aandurven om in deze tijd voor elkaar te kiezen. Met alle mooie en soms ook minder mooie zaken die daarbij komen kijken. Toch die stap nemen. Soms vanzelfsprekend, soms spannend en onzeker. Maak van deze dag echt iets persoonlijks. Daar help ik graag aan mee.


 

Ik ben Otto Dallinga

Inderdaad, zo heet ik, geboren in Groningen en na een intensieve loopbaan van 35 jaar in het middelbaar onderwijs ben ik in april 2013 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand van de gemeente Marum. Wat dit werk zo leuk en uitdagend maakt, is dat ieder huwelijk/partnerschap- registratie, ieder stel anders is: bijzonder en speciaal. Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun levens en de keuzes die zij daarin maken.

Door mijn functie mag ik een bijdrage leveren aan jullie bijzondere dag (eventueel in het Duits, Engels of Frans), maar jullie bepalen natuurlijk de inhoud en de vorm daarvan. Graag kom ik bij jullie langs om mij bij te praten over jullie voorgeschiedenis, jullie wensen en verwachtingen: van eenvoudig tot uitbundig. Zo proberen we samen vorm te geven aan dat gedeelte van de dag, dat ik voor jullie mag verzorgen. Ik hoop, dat we binnenkort nader kennis zullen maken

Top